М'ясо в картопляній "шубі" - Image

М'ясо в картопляній "шубі"

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі пропонується оригінальний спосіб подачі м'яса з гарніром. Смачне поєднання соковитого м'яса в паніровці з хрусткої картоплі і сиру. Подавати таку страву можна в будній день і на свято. Гарнір до м'яса не потрібно, але, за бажанням, можна подавати його з будь-яким овочевим салатом. Якщо ви любите експериментувати, то можете додати в паніровку подрібнений мигдаль, кеш'ю або волоські горіхи, а також різноманітні спеції. Це додасть страві вишуканості та неймовірного аромату. Для панірування підійде будь-який твердий сир, але особливо вдалим вибором буде чеддер, пармезан, гауда і грюйер. Перед подачею прикрасити страву можна січеною свіжою зеленню.

Інгредієнти

М'ясо

300 г.

Картопля

6 шт.

Цибуля ріпчаста

180 г.

Сир

100 г.

Майонез

20 г.

Олія рослинна

20 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками і трохи відбити, за смаком додати сіль і перець. Духовку розігріти до 190°C градусів. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Всю зайву рідину максимально віджати. Сир натерти на крупній тертці. Змішати сир з майонезом, цибулею і картоплею.

03

Деко змастити олією. Шматочки м'яса обваляти в картопляно-сирній паніровці. Викласти м'ясо на деко і запікати близько 30-40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв