Лимонні креветки  - Image

Лимонні креветки

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.

Інгредієнти

Креветки заморожені

400 г.

Масло вершкове

400 г.

Часник

4 шт.

Базилік

25 г.

Сік лимонний

50 мл.

Розмарин

25 г.

Етапи приготування

01

Викласти на деко заморожені неочищені креветки.

02

У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.

03

На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.

04

Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв