
Багатошаровий салат з тунцем і сиром
Погодьтеся, багатошаровий салатик виглядає в рази ефектніше, нарядніше, ніж звичайний, і завжди зможе стати головною прикрасою Вашого святкового застілля, особливо, якщо подасте його в скляній салатниці або порційних фужерах. Як доказ – простий і швидкий рецепт багатошарового салату з тунцем і сиром. Головний акцент страви – звичайно ж, делікатесна і просто смачна рибка тунець. У нашому випадку використовується консервований тунець у власному соку (або олії). Це позбавляє Вас від зайвих турбот, пов'язаних з додатковою обробкою свіжої риби, відповідно, прискорюючи процес приготування, і в той же час робить салатик дуже ніжним, соковитим і делікатним. Переконайтеся в цьому і Ви.
Інгредієнти
Тунець консервований
240 г.
Сир
160 г.
Огірки
160 г.
Яйце куряче
4 шт.
Морква
80 г.
Сіль
за смаком
Майонез
60 г.
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо на крупній тертці натерти білки і жовтки. Огірки помити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Моркву помити, відварити до м'якості, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.
02
З тунця злити рідину або масло. У салатник викласти білки і промазати майонезом. Потім тунець, огірки, моркву, сир, жовтки. Кожен шар (крім жовтків) промазувати майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів