
Курячий салат з авокадо і солодким перцем
Курячий салат з авокадо і солодким перцем займе гідне місце у Вашій колекції салатів. У цьому рецепті фруктові інгредієнти (авокадо і апельсин) досить гармонійно поєднуються з овочевим інгредієнтом (солодким перцем) і головним інгредієнтом - курячою грудкою, відвареною і нарізаною на невеликі шматочки. Дуже цікава і оригінальна заправка запропонованого салату, приготовлена з листочків м'яти, оливкового масла, соку лайма, гірчиці і меду. Забудьте, хоча б на час, про майонез. Цей корисний і нескладний у приготуванні салат порадує своїм оригінальним смаком і стане прикрасою будь-якого столу.
Інгредієнти
Куряча грудка
250 г.
Авокадо
1 шт.
Солодкий перець
3 шт.
Апельсин
1 шт.
М'ята
10 г.
Мед
15 г.
Оливкова олія
40 мл.
Сік лайму
20 мл.
Гірчиця діжонська
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі грудки відварити і нарізати на невеликі шматочки.
02
Солодкі перці нарізати брусками, очистивши від насіння.
03
З авокадо видалити кісточку, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
04
Очищений апельсин розділити на часточки і нарізати кубиками.
05
Для приготування заправки змішати дрібно нарізані листочки м'яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додати сіль і чорний перець.
06
Всі інгредієнти змішати і заправити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів