
Кролик, тушкований у сметані
М'ясо кролика, особливо досить молоде, має чудовий смак: воно не жорстке і не дуже калорійне, але при цьому відмінне на смак. Але якщо просто приготувати м'ясо саме по собі, то воно вийде суховате. Щоб смак м'яса був ще більш м'який, приємний і ніжний, спробуйте тушкувати його в сметані, за нашим рецептом.Сметана, як звичайно, зробить м'ясо більш соковитим, пом'якшить його, а овочі (морква і цибуля) додадуть свій смак, щоб разом вийшло все смачно і чудово. Кролик підійде до будь-якого гарніру, і буде з ним добре поєднуватися. Так що з таким рецептом смачна вечеря вам забезпечена. Перед подачею його можна приправити зеленню.
Інгредієнти
М`ясо кролика
500 г.
Сметана
500 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник
2 зуб.
Оцет
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Олія
для смаження
Етапи приготування
01
1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.
02
Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.
03
Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.
04
Моркву та цибулю обсмажити на олії.
05
У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.
06
Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів