
Червона квасоля з горіхами і зеленню
Квасоля і горіхи - класичне поєднання. Червона квасоля з горіхами і зеленню - дуже смачне ситне блюдо, в якому повно вітамінів і клітковини. Воно чудово поєднується з будь-яким м'ясом, і також добре і саме по собі. Червона квасоля як харчовий продукт універсальна. У ній містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Блюдо відмінно підійде і вегетаріанцям, і нарощуючим м'язи, та й просто в якості смачної вечері. Подається як окрема страва або в складі святкового меню.
Інгредієнти
Червона квасоля
350 г.
Червоний перець
1 стручок
Цибуля
2 шт.
Часник
3 зубчики
Кешью
200 г.
Петрушка
1 пучок
Кінза
1 пучок
Помідор
2 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Куркума
за смаком
Оливкова олія
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.
02
Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.
03
Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.
04
Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.
05
Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.
06
Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.
07
Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.
08
Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів