Кисіль із кураги - Image

Кисіль із кураги

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Давно відомий той факт, що сухофрукти набагато корисніші їхніх свіжих аналогів. Наприклад, родзинки більш корисні і містять безліч вітамінів, ніж виноград. Ну а курагу значно важливіше включати в раціон, ніж самі абрикоси. У ній величезна кількість мікроелементів, які дуже важливі як для дорослих, так і дітей. Але, на жаль, часто дітки не люблять трохи зморщені овальні штучки, які ми називаємо курагою. Що ж робити, якщо їсти їх все одно треба? У такому випадку спробуйте приготувати кисіль з кураги. Це вийде дуже смачно і корисно, але при цьому смак буде більш солодким, і дітям він сподобається більше, ніж просто їсти курагу.

Інгредієнти

Вода

400 мл.

Курага

50 г.

Крохмаль картопляний

2 ч. л.

Цукор

2 ст. л.

Лимон

1 шт.

Етапи приготування

01

Нарізати курагу соломкою.

02

Залити курагу окропом, додати цукор, довести до кипіння, варити на повільному вогні 20 хвилин.

03

Поки курага вариться, розвести крохмаль в холодній кип'яченій воді.

04

Вливати крохмальну воду тоною цівкою в каструлю з курагою, помішуючи. Варити 5 хвилин. За 1 хвилину до кінця приготування додати 2 шматочки лимона, для смаку.

05

Готовий кисіль остудити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв