Запіканка зі стручкової квасолі - Image

Запіканка зі стручкової квасолі

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ми завжди готові на нові гастрономічні експерименти. Так одного разу на нашій кухні з'явилася запіканка зі стручкової квасолі та залишилася там на роки. Зберігайте рецепт, закуповуйтеся в METRO та відтворюйте страву удома.

Інгредієнти

Квасоля Metro Chef зелена стручкова швидкозаморожена, 2,5 кг

400г

Бекон «Metro Chef Грудинка Карпачо», сирокопчений, нарізаний слайсами

50г

Цибулина

1шт

Часник

3 зубчик

Вершки 30%

100мл

Майонез «METRO Chef Делікатесний 30%»

4 ст. л

Сир «METRO Chef голандський брусковий твердий 45%», голова

150г

Панірувальні сухарі

2 ст. л.

Вершкове масло

30г

Етапи приготування

01

Обсмажуємо на сухій сковороді попередньо дрібно нарізаний бекон до хрускоту. Перекладаємо його в глибоку миску.

02

Обсмажуємо до м’якості цибулю та часник. Додаємо до них вершкове масло.

03

До отриманої суміші додаємо майонез та сметану. Перемішуємо.

04

Змішуємо натертий сир та панірувальні сухарі.

05

Викладаємо у форму та посипаємо сирною сумішшю.

06

Викладаємо шматочки вершкового масла.

07

Випікаємо при температурі 180 ᵒС протягом 18–20 хвилин. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Брауні з квасолі та авокадо

Брауні з квасолі та авокадо

12

50 хв

Запіканка зі стручкової квасолі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua