
Смажена курка зі спаржею і фісташками
У цій страві з'єднуються смаки Сходу і Заходу, що, звичайно ж, сподобається представникам різних країн і регіонів. Імбир, фісташки і спаржа вносять новий смак в це класичне блюдо з курки. Найголовніше в приготуванні спаржі - не перетримати овоч на вогні. Переварені або пересмажені пагони спаржі набувають бляклий темно-зелений колір. Але головний мінус полягає в тому, що така спаржа втрачає як в смаку, так і в корисних речовинах. Це може значно погіршити смак і зовнішній вигляд нашого страви. Курку зі спаржею і фісташками подавати можна з рисом або з простим салатом з руколи і жовтого перцю.
Інгредієнти
Олія кунжутна
1 ст. л.
Спаржа
700 г.
Куряче філе
500 г.
Цибуля зелена
4 стеблі
Імбир
2 ст. л.
Соус чилі з часником
1 ч. л.
Фісташки солоні
50 г.
Етапи приготування
01
Розігріти в сковороді олію на сильному вогні, додати нарізану спаржу, обсмажити протягом 2 хвилин.
02
Нарізати маленькими кубиками куряче філе, додати в сковороду до спаржі, готувати протягом 4 хвилин.
03
Додати в сковороду натертий імбир, нарізану цибулю, влити соус чилі. Готувати протягом 1-2 хвилин, до готовності курки.
04
Додати в сковороду фісташки, подавати відразу ж, гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів