
Курячі шашлички у мікрохвильовій печі
Погода для пікніка невідповідна, а шашлику дуже хочеться ... Спробуйте приготувати курячі шашлички в мікрохвильовці. Ну звичайно ж, це не замінить Вам повноцінний шашлик на багатті, але це оригінально, смачно і непоганий варіант побалувати себе шашличком, не виходячи з дому. Процес приготування курячих шашличків у мікрохвильовці максимально простий. Спочатку попередньо замаринувати нарізані курячі грудки. Порада: м'ясо на шпажки бажано не нанизувати дуже щільно шматочок до шматочка, краще залишити зазори. У процесі готування шашлички потрібно перевертати. Запропонований рецепт для приготування шашлику у звичайній мікрохвильовій печі (без гриля).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
4 шт.
Соус соєвий Kaiseki 1л
60 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
30 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
3 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно курячі грудки помити та нарізати кубиками середнього розміру або смужками близько 3 см. Змішати усі інгредієнти для маринаду, додавши часник, пропущений через прес. Нарізане куряче філе покласти в маринад, притиснувши зверху тарілкою та поставити не менше ніж на 2 години в холодильник.
02
Дерев'яні палички-шампури заздалегідь покласти у воду на 15 хвилин. Насадити промариновані кубики на шампури, а якщо м'ясо нарізане смужками, то намагатися одягнути всю смужку у вигляді хвилі.
03
Покласти шашлички із курки на тарілку для мікрохвильової печі та готувати на максимальній потужності протягом приблизно 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів