
Курячий салат з яйцями і сиром
Цей курячий салат набагато цікавіший і більш оригінальний, ніж може здатися на перший погляд. Його особливість, родзинка і незвичайний смак в тому, що на смак такий салат з птиці неймовірно нагадує м'ясо краба. Погодьтеся, таке поєднання спробувати вельми цікаво. Салат можна подати і як закуску. Особливо, якщо подати не із звичайним м'яким хлібом, а сухариками (підсмаженими шматочками хліба, тостами або більш вишуканими крутонами). Подати салат можна, зробивши з нього на тарілці фігурку краба. Для того, щоб вийшов максимально крабовий смак, найкраще з сирів підійде чеддер. Склад соусу-заправки краще залишити без змін.
Інгредієнти
Яйце куряче
4 шт.
Олія оливкова
20 мл.
Гірчиця
15 г.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Сир
300 г.
Філе куряче
150 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білок від жовтка. Подрібнити (протерти через сито) яєчний жовток.
02
Цибулю очистити від лушпиння. Натерти її на дрібній тертці і вичавити сік.
03
Змішати оливкову олію з жовтком і добре перемішати. Додати в соус гірчицю, цибулю, оцет, сіль. Довести соус до однорідності.
04
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе подрібнити в блендері з білком.
05
Додати в салат заправку і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів