
Курча по-мексиканськи
Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.
Інгредієнти
Куряче стегно
600 г.
Кукурудза заморожена
125 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
3 часточки
Коріандр
1 ч. л.
Помідори
300 г.
Перець чилі мелений
1/2 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.
02
Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.
03
Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів