Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Куряче філе в апельсиновому соусі
Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в апельсиновому соусі - незвичайне, дуже смачне і швидке рішення на вечерю в колі сім'ї. Що дуже цінується в наш швидкісний час. Ваші домашні будуть приємно здивовані, спробувавши ніжне, соковите і м'яке м яcо, що тане в роті. Ця корисна і поживна страва буде прикрасою до будь-якого гарніру. Але ідеально і шикарно виглядає з рисом або картопляним пюре. Апельсиновий соус у поєднанні з йогуртом надає курячому філе своєрідний смак і солодкувату нотку, а червоний гострий перець з часником деяку пікантність і гостроту. Лимон дарує ледве вловиму кислинку і м'якість. Спробуйте цю незвичайну страву з божественним ароматом!

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г.
  2. 2. Йогурт — 150 мл.
  3. 3. Часник — 2 зубчика
  4. 4. Апельсин — 0,5 шт.
  5. 5. Червоний гострий перець — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
  8. 8. Лимон — 0,5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник дрібно порізати.

  2. Куряче філе порізати брусочками.

  3. З половини апельсина тонко зрізати цедру великими пластинками (за допомогою овочевого ножа).

  4. З половинок апельсина і лимона вичавити сік.

  5. Обсмажити часник в розігрітій соняшниковій олії протягом 5-10 секунд.

  6. Додати філе, смажити приблизно 3 хвилини, весь час перемішуючи. Смажити до моменту поки всі шматочки побіліють.

  7. Посолити, додати червоний гострий перець за смаком. Додати цедру апельсина.

  8. Влити сік і тушкувати протягом 15 хвилин.

  9. Додати йогурт, перемішати, готувати 2-3 хвилини.