Cалат із сиру з креветками - Image

Cалат із сиру з креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.

Інгредієнти

Яблука

1 шт.

Сир твердий

80 г.

Креветки варені

100 г.

Горіхи волоські

4 шт.

Майонез

3 ст. л.

Листя салату

4 шт.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Корінь хрону тертий

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.

02

Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.

03

Все перемішати і викласти на листя салату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв