Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь близькосхідна › Сирні коржики
Сирні коржики

Сирні коржики

Сирні коржики стануть, як закускою для гарячої страви, так і окремою повноцінною стравою, склавши чудову компанію ранковій або обідній каві. Вони не тільки ситні, але і корисні. Сир стане відмінним джерелом вітамінів, подарувавши вам кальцій і безліч корисних елементів, поліпшивши діяльність мозку, зміцнивши нігті і волосся. А шинка дасть організму сили, як і будь-яке інше м'ясо. Готувати коржі дуже легко і не потрібно переживати через форму. Якщо ви любитель болгарського перцю, можете його додати в процесі приготування, дрібно порізавши. Цей овоч додасть смаку пікантності і яскравого кольору самій страві.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кефір — 1 ст.
  2. 2. Сіль — 0.5 ч. л.
  3. 3. Цукор — 0.5 ч. л.
  4. 4. Сода — 0.5 ч. л.
  5. 5. Сир твердий (тертий) — 1 стакан
  6. 6. Шинка (або ковбаска, або сосиски, терті на тертці) — 1 стакан
  7. 7. Борошно — 2 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У кефір додати сіль, цукор, соду, добре розмішати.

  2. Додати сир твердий натертий і борошно. Добре перемішати.

  3. Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликий коржик (можна посмажити так), покласти начинку. З'єднати краї і трохи розкачати.

  4. Смажити в попередньо розігрітій сковороді на рафінованій олії з 2-х сторін на середньому вогні, накривши кришкою.

  5. Можна покласти сир іншого виду, теж дуже смачно. Тут ваша фантазія!