Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь блендер › Морквяний смузі
Морквяний смузі

Морквяний смузі

Смузі - це густий, однорідний напій у вигляді змішаних у блендері або міксері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. Смузі дуже добре підійдуть для вегетаріанського і здорового харчування. Смузі зберігає всі волокна і вітаміни інгредієнтів, що входять до нього. До речі, морквяний смузі хороший для дієтичного харчування, так як вживши такий продукт ваш організм отримає мінімум кілокалорій і максимум мікроелементів і вітамінів з моркви. Історія виникнення смузі йде в 30-ті роки ХХ століття. Потім з Каліфорнії він поширився і став дуже популярним у всьому США. Всі магазини здорового харчування зараз продають смузі по всьому світу. Обов'язково спробуйте приготувати морквяний смузі.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Морква — 3 шт.
  2. 2. Варений ячмінь — 50 г.
  3. 3. Зварений гарбуз — 50 г.
  4. 4. Апельсин — 1 шт.
  5. 5. Концентрат апельсинового соку — 170 мл.
  6. 6. Мед — 50 г.
  7. 7. Вода — 3 склянки
  8. 8. Ванілін — 1 ст. л.
  9. 9. Лід — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву помити і очистити, нарізати кружечками.

  2. Подрібнити в блендері нарізану моркву, часточки апельсина, ячмінь, нарізаний гарбуз, концентрат апельсинового соку, мед і 3 склянки води.

  3. Додати ванілін, кубики льоду і знову гарненько подрібнити в міксері.

  4. Розлити по склянках і подавати до столу.