Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь випічка › Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами
Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами

Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами

Хочете приготувати ароматні булочки з фруктовою начинкою без тривалої метушні з тістом? Це можливо. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує зробити цю хрустку домашню випічку з готового листкового дріжджового тіста. Це дуже просто і швидко. І взагалі, якщо таке тісто про всяк випадок зберігається у вашій морозилці, то вам не страшний ні несподіваний прихід гостей, ні питання про те, що б такого смачного приготувати до чаю.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Тісто листкове дріжджове — 1упаковка
  2. 2. Жовтки яєчні — 4шт
  3. 3. Цукор — 350г
  4. 4. Груші (Конкорд, Боск або Анжу) — 500г
  5. 5. Лимон — 1шт
  6. 6. Ванільний екстракт — за смаком
  7. 7. Кардамон — 3г
  8. 8. Бад’ян — 1г
  9. 9. Вершки для змазування — 100мл
  10. 10. Волоські горіхи для присипки — 200г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Заздалегідь необхідно розморозити тісто.

  2. Приготуйте джем: шматочки груш засипте цукром і додайте цедру лимона, викладіть суміш у сотейник і закип'ятіть, зменшіть вогонь, додайте прянощі і варіть 30 хв. У кінці влийте сік лимона.

  3. На квадратики з тіста викладіть охолоджений джем, загорніть. Зверху тісто змастіть жовтками, збитими з вершками.

  4. Випікайте булочки 15 хвилин, температура не повинна бути занадто високою. Готовий десерт посипте підсушеним подрібненим волоським горіхом.