Варена картопля під сирно-томатним соусом - Image

Варена картопля під сирно-томатним соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Варена картопля під сирно-томатним соусом нагадає вам про Італію - красиву, романтичну, теплу, морську і пристрасну. Такі відчуття дарують соковиті і солодкі томати та сир моцарелла, який родом з цієї країни. Ці два інгредієнти роблять незвичайною таку звичну для нас картоплю. Готувати це смачне блюдо дуже швидко і просто. Картопля стане ніжною, немов тільки що збиті вершки, завдяки соусу. Пікантності страві додасть кмин. Ця східна пряність має незвичайний смак і горіховий аромат. Влаштуйте собі свято посеред тижня, зробіть з простої страви неповторну!

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

1,2 кг.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Цибуля

80 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

40 г.

Помідори рожеві фасовка

220 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Орегано Auchan 20г

5 г.

Кмин Еко римський 15г

5 г.

Сир моцарела Lel 45%

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити , очистити , нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Помідори помити , опустити в киплячу воду на 10 секунд , потім у холодну воду. Зняти шкірку з помідорів і дрібно нарізати.

02

Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелену цибулю помити і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати зелену цибулю, помідори і тушкувати близько 5 хвилин.

03

Сир нарізати невеликими кубиками. Додати в сковороду з овочами сир і готувати, поки він не розплавиться. Потім додати вершки і спеції. Перемішати все до однорідної консистенції. Полити картоплю гарячим соусом і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв