
Варена картопля під сирно-томатним соусом
Варена картопля під сирно-томатним соусом нагадає вам про Італію - красиву, романтичну, теплу, морську і пристрасну. Такі відчуття дарують соковиті і солодкі томати та сир моцарелла, який родом з цієї країни. Ці два інгредієнти роблять незвичайною таку звичну для нас картоплю. Готувати це смачне блюдо дуже швидко і просто. Картопля стане ніжною, немов тільки що збиті вершки, завдяки соусу. Пікантності страві додасть кмин. Ця східна пряність має незвичайний смак і горіховий аромат. Влаштуйте собі свято посеред тижня, зробіть з простої страви неповторну!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1,2 кг.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цибуля
80 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
40 г.
Помідори рожеві фасовка
220 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Орегано Auchan 20г
5 г.
Кмин Еко римський 15г
5 г.
Сир моцарела Lel 45%
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити , очистити , нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Помідори помити , опустити в киплячу воду на 10 секунд , потім у холодну воду. Зняти шкірку з помідорів і дрібно нарізати.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелену цибулю помити і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати зелену цибулю, помідори і тушкувати близько 5 хвилин.
03
Сир нарізати невеликими кубиками. Додати в сковороду з овочами сир і готувати, поки він не розплавиться. Потім додати вершки і спеції. Перемішати все до однорідної консистенції. Полити картоплю гарячим соусом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів