Бісквітний кекс на пару - Image

Бісквітний кекс на пару

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Справжнє відкриття для господинь - випічка на пару. Для приготування випічки на пару можна використовувати пароварку або мультиварку. У ній вона виходить завжди ніжною і повітряної, і не потрібно стежити за часом і постійно підглядати. Про те, що пиріг готовий, сповістить сигнальний гудок. Найбільш вдалими виходять в мультиварки різні бісквіти. Класичний рецепт випічки для мультіварок - бісквітний кекс на пару. Приготувати його не складно, для замішування тіста знадобиться не більше 5 хвилин і найпростіші продукти. Бісквітний кекс на пару - традиційний десерт, подається до чаю в багатьох країнах, блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.

Інгредієнти

Маргарин

125 г.

Цукрова пудра

125 г.

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

170 г.

Розпушувач

5 г.

Есенція ванільна

0,5 ст. л.

Молоко

2 ст. л.

Родзинки

75 г.

Масло вершкове

за смаком

Етапи приготування

01

У миску просіяти борошно і розпушувач. Окремо збити цукрову пудру з розм'якшеним маргарином. Додати по одному яйцю в суміш маргарину і пудри, постійно збиваючи, після додати борошняну суміш, влити молоко і ванільну есенцію, додати родзинки, замісити тісто.

02

Змастити вершковим маслом чашу для пароварки. Викласти в неї тісто. Вирізати з харчового паперу коло, розміром з чашу пароварки, в якій тісто. Накрити папером чашу, зверху застелити харчовою плівкою.

03

Поставити чашу в пароварку, готувати протягом 45 хвилин, після чого додати воду в пароварку, готувати ще 35-45 хвилин. Після, перекласти бісквітний кекс на тарілку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Бісквітний кекс на пару – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua