
Квасоля з білим вином
Квасоля - це, звичайно, продукт на любителя. Іншими словами, досить багато тих, хто не любить вживати квасолю. І їх можна зрозуміти, адже вона своєрідно впливає на роботу нашого організму, зокрема кишечника. Адже квасоля дуже корисна, і не дивлячись на такий легкий побічний ефект, її необхідно їсти (не часто, але все таки треба). Тому пропонуємо вам рецепт, який допоможе вам полюбити цей продукт сімейства бобових. Адже тут такий смачний соус з білого вина. Та й готувати закуску - справа проста і швидка. А це ще один його плюс. Тому не лякайтеся, а краще спочатку спробуйте приготувати - і ця страва здивує вас своєю мякістю і ніжним смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля біла WellDar Борлотті 400г
800 г.
Цибуля
2 шт.
Часник
2 зубчика
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
75 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Петрушка Marka Promo пучок 70г
15 г.
Етапи приготування
01
Нагріти олію в каструлі і додати дрібно нарізану цибулю.
02
Тушити цибулю, поки вона не стане злегка "скляного" кольору, і додати подрібнений часник. Готувати ще 1 хвилину.
03
Акуратно вилити 75 мл. білого вина в каструлю і тушкувати ще хвилин 10.
04
Викласти в каструлю квасолю і злегка прогріти.
05
Подавати, злегка посипавши квасолю зверху петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів