
Баранина в часниковому соусі
Баранина - це дуже поширений на Сході інгредієнт багатьох страв. Східні страви дуже смачні і поживні. Кулінарія всіх східних країн просто вражає своєю фантазією. В принципі, кухні всіх східних країн дуже пряні, страви неймовірно складні, але разом з тим божественно смачні. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати страву східної кухні - баранину в часниковому соусі. У даній страві нічого складного немає. Всього п'ятдесят хвилин і у вас готова неймовірно смачна, ароматна і корисна страва. Такою стравою ви зможете порадувати в першу чергу ваших чоловіків, адже, вони так люблять м'ясні страви. Тому не втрачайте часу, а приступайте до приготування цієї страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
500 г.
Соус соєвий Kaiseki 1л
3 ст. л.
Олія арахісова Golden Kings of Ukraine 100мл
5 ст. л.
Часник
2 зуб.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
0, 5 ч. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,5 пуч.
Оцет рисовий Akura 200мл
1 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Баранину тонко порізати.
02
Для соусу змішати соєвий соус, арахісове масло і морську сіль.
03
Залити соусом баранину і залишити на 30 хвилин.
04
Потім на олії підсмажити мілко нарізаний часник, і додати шматочки баранини. Додати цибулю, рисовий оцет і кунжутну олію. Смажити до готовності баранини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів