Баранина по-мексиканськи - Image

Баранина по-мексиканськи

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Різні кухні світу по-своєму дивують стравами, які приготовані на основі єдиних продуктів. Наприклад, баранина вона, навіть, і в Мексиці баранина, і в Україні вона баранина. Але способи її приготування в різних країнах відрізняються. Адже, насправді скільки існує рецептів приготування баранини - незліченна кількість. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баранину особливим мексиканським способом. Мексиканська кухня в принципі відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв і наявність у стравах багато овочів і екзотичних фруктів. Баранина по-мексиканськи покликана, щоб переконати вас у цьому. Вона вас порадує гостреньким і екзотичним смаком.

Інгредієнти

Вино біле (сухе)

0, 5 ст.

Ананасовий сік

0, 5 ст.

Коріандр

8 ст. л.

Баранина

700 г.

Перець чилі

3 шт.

Авокадо

1 шт.

Олія

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Лаваш

6 шт.

Салат

1 шт.

Сіль

за смаком

Часник

3 зуб.

Помідор

1 шт.

Болгарский перець

1 шт.

Етапи приготування

01

Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.

02

Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.

03

Додати м'ясо і маринувати 1 годину.

04

Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.

05

Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.

06

Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.

07

Подавати з лавашем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Баранина по-мексиканськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua