Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі - Image

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Настав час зміцнити свій організм чим-небудь пікантним і корисним. І ми знаємо, якій страві це під силу! Спробуйте вишуканий десерт, який і сьогодні подають на чайних англійських церемоніях, - апельсиновий пудинг. Вишуканий десерт "pudding", ще колись дуже давно був вершково-вівсяною кашею на м'ясному бульйоні, тепер перетворився в ніжний, незвичайний десерт. Його колір і запах піднімає настрій, а смак дарує неземне задоволення. На своїй батьківщині, в Англії, солодка страва вважається традиційною і прикрашає переважно різдвяний стіл. Різноманітності англійського десерту дуже багато, але ми хочемо звернути вашу увагу на пудинг з апельсиновим соком. Пориньте в помаранчевий настрій англійської кухні!

Інгредієнти

Вершкове масло

150 г.

Борошно

100 г.

Яйце

2 шт.

Цукор

125 г.

Цедра апельсину

2 шт.

Ванільний цукор

10 г.

Мед

2 ст. л.

Апельсиновий сік

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Для бісквіта підготувати 100 г. вершкового масла, 100 г. муки, цукор, 2 яйця, цедра двох апельсинів, 10 г. ванільного цукру. Збити інгредієнти міксером до однорідності.

02

Приготувати соус. Мед, вершкове масло, апельсиновий сік помістити в каструлю. Поставити її на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.

03

Порційні вогнетривкі форми (можна узяти келихи) змастити маслом. Потім посипати борошном. У кожну форму влити 1 ст. л. апельсинового соусу, зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою. Зробити проколи в плівці ножем.

04

Поставити форми в мікрохвильову піч і випікати 5 хвилин (потужність 650 Ватів). Готовий пудинг полити соусом, що залишився. Прикрасити часточками  апельсина.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua