Мигдалевий бісквіт Джаконда - Image

Мигдалевий бісквіт Джаконда

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Бісквіт Джоконда відрізняється від класичного тим, що замість звичайного борошна в ньому використовується мигдальне. Ці плоди з давніх часів проростали на високих зелених схилах над морями, і оброблялися людьми за корисні властивості їх ядер. Використання їх у їжу як царями, так і простими землеробами, збереглося і до теперішніх часів, коли вже існує тисячі видів різноманітних плодів. Але ж такої поживності та насиченості вітамінами ви не знайдете в жодному горіхові, саме так помилково називають ядра мигдалю. Тому використання мигдалевого тіста є не випадковим під час приготування нашого десерту, адже воно ще й є надзвичайно дієтичним. Такий бісквіт не змусить вас замислюватись над можливістю перевантажити свій організм надлишковими калоріями, тому споживайте без остраху.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

50 г

Масло вершкове домашнє

20 г

Яйце куряче С0 1шт

2 шт

Борошно пшеничне вищий гатунок

20 г

Етапи приготування

01

Якщо немає мигдального борошна, то необхідно в чашу блендера всипати очищений мигдаль або мигдальні пластівці і подрібнити на високій швидкості до отримання мигдального борошна. Мигдальне борошно готове!

02

У миску вбити яйця і всипати цукор. Збити міксером до отримання світлої кремоподібної маси.

03

Всипати мигдалеве борошно. Також всипати просіяне пшеничне борошно.

04

Обережно вмішати в суміш цукру та яєць мигдалеве і пшеничне борошно.

05

Влити розтоплене вершкове масло, безперервно перемішуючи тісто.

06

Окремо збити два білки в густу піну. Білки повинні бути холодними, миска і вінчки міксера чистими і сухими! Розігріти духовку до 200°C градусів.

07

Частинами, у два-три рази, додати в тісто білки і вмішати їх обережно дерев'яною або силіконової лопаткою рухом знизу-вгору.

08

Викладсти тісто у форму (силіконову або іншу, змащену вершковим маслом і присипану борошном) і поставити у вже розігріту духовку. Випікати бісквіт 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв