Полунична сальса з манго - Image

Полунична сальса з манго

Кількість порцій: 10Час приготування: 5 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви подумали про уроки танців, то ви трохи помилилися. Так, все вірно, страва дійсно називається сальса, от тільки саме слово має кілька відтінків значень. У нашому випадку це типовий соус, популярний в Мексиці та інших країнах, які знаходяться поряд з цією країною. І хоча класичний соус сальса готується з томатів з додаванням різних гострих приправ, наш рецепт зовсім інший. Якщо вам здалося, що полуниця, базилік і чорний перець - це трохи дивний набір інгредієнтів для однієї страви, то ви поспішили підсумувати. Такий незвичайний смак ви навряд чи зустрінете ще в якійсь страві. Але в цьому і є її вишуканість та особливість.

Продукти для рецепту

Манго велике, шт
99.90

Манго велике, шт

Інгредієнти

Манго велике, шт

180 г

Цибуля

0,3 шт.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ст. л.

Спеція Перець чорний мелений

0,2 ч. л.

Полуниця

180 г

Сіль Єгипет

0,2 ч. л.

Етапи приготування

01

Очистити манго і нарізати кубиками.

02

Нарізати полуницю, цибулю і листя базиліка.

03

Покласти манго в миску, додати полуницю, цибулю,базилік і лимонний сік.

04

Приправити сіллю і чорним перцем.

05

Можна перемішати інгредієнти або викласти їх в миску шарами.

06

Можна подавати сальсу відразу, але якщо дати настоятися кілька годин, вона стане набагато смачніше.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв