Суп із цибулі - Image

Суп із цибулі

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цибулевий суп - це максимальна кількість корисних інгредієнтів в одній тарілочці. Головний компонент цієї страви - цибуля - наситить ваш організм вітамінами А, В і С, а також кальцієм, залізом, магнієм і фтором. Потрібно пам'ятати, що сік ріпчастої цибулі є природним антибіотиком. Тому суп стане відмінним помічником в холодну і сиру погоду. Також цибулевий суп сприяє схудненню, оскільки цибуля сприяє поліпшенню травлення. Інший компонент - селера - також подарує вам не менше вітамінів. Вона є джерелом дієтичної клітковини, бореться з ожирінням, а також багата на необхідні вітаміни. Цю страву можна вживати в необмежених кількостях, і вона принесе вашому організму лише користь.

Інгредієнти

Цибуля

6-7 шт

Капуста білокачанна

1 шт

Болгарський перець

2-3 шт

Зелень селери

пучок

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Всі овочі дрібно нарізати, залити водою і варити.

02

Після закипання потримати суп на середньому вогні ще 10 хв.

03

Потім зробити маленький вогонь і зачекати, поки овочі не стануть м'якими.

04

Добре розмішати, додати сіль, перець за смаком.

05

Прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Суп із цибулі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua