Мексиканський рисовий салат - Image

Мексиканський рисовий салат

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Історія сучасної кухні Мексики налічує порядком більше тридцяти століть і зберігає в собі чимало смачних кулінарних секретів. Перш за все, мексиканська кухня – унікальне поєднання кулінарних традицій місцевих жителів – ацтеків і неповторного колориту іспанських завойовників. На перший погляд національні мексиканські страви можуть Вам здатися досить дивними, а інгредієнти зовсім не сумісними, але, спробувавши навіть найпростіший салатик, Ви по-справжньому полюбите цю дивовижну кухню. Пропонуємо приготувати мексиканський рисовий салат. Яскравий зовнішній вигляд, екзотичний пікантний смак і цікаве поєднання продуктів порадує всіх любителів неординарних страв.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

200 г.

Перець зелений фасований

50 г.

Кукурудза Rio 420г

200 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

10 г.

Зелень мікс 100г

50 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Рис відварити в підсоленій воді до готовності. З кукурудзи злити рідину. Перець помити і нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

02

Змішати оливкову олію з томатною пастою і сіллю. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв