Печиво мед-тахіні - Image

Печиво мед-тахіні

Кількість порцій: 10Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Що потрібно, щоб приготувати оригінальний десерт? Правильно! Потрібно взяти незвичайні інгредієнти. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує спекти печиво з кунжутної пасти, яку називають тахіні, замість цукру покласти мед, а звичайне пшеничне борошно замінити мигдальним. Такий десерт швидко готується, виходить надзвичайно смачним, корисним і безглютеновим. Також, до складу цих солодощів входять виключно вегетаріанські продукти, а це означає, що їх можна готувати і під час посту.

Продукти для рецепту

Тахіні Biona Organic білий без солі 170г
397.00

Тахіні Biona Organic білий без солі 170г

170 г

Інгредієнти

Тахіні Biona Organic білий без солі 170г

95г

Борошно Metro Chef з бланшованого мигдалю 500г

150г

Кунжут Кондор 100г

75г

Мед Літній Мед 750г

110г

Ванілін Украса екстра 2г

Сода харчова 500г

Сіль морська Kamis в млинку 90г

Етапи приготування

01

Висипте сухі інгредієнти (мигдалеве борошно, морську сіль, соду) в окрему посудину.

02

У іншій мисці перемішайте тахіні з медом, додавши ваніль.

03

Обережно з’єднайте дві суміші.

04

Скатайте невеличкі кульки та сплюсніть їх, сформувавши шайбочки. Обсипте їх кунжутним насінням з обох боків.

05

Поставте у духовку та випікайте при середній температурі близько 10 хв.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Цукіні, тушковані з м'ятою

Цукіні, тушковані з м'ятою

4

20 хв