Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою - Image

Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У Вас сьогодні абсолютно немає часу на приготування, а приготувати щось все одно треба? Це "щось" має бути смачним і ситним, але що називається стравою "на швидку руку"? Запропонований рецепт - для Вас. Процес набагато пришвидшиться, якщо у холодильнику є відварна картопля. Далі все легко і просто, а результат - бюджетна і легка у приготуванні страва, що не заважає їй бути смачною і апетитною. Саме ці якості і роблять запіканку-омлет із картоплею та ковбасою паличкою-виручалочкою для будь-якої господині.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Картопля відбірна

300 г.

Ковбаса Savin Produkt Коппа сирокопчена вищого гатунку

100 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

50 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

3 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю нарізати кружечками або скибочками товщиною не більше 0,7 см. Духовку нагріти до 200°C.

02

Форму для запікання змастити олією.

03

Першим шаром покласти частину картоплі (це основа). Наступним шаром викласти ковбасу, нарізану тонкими шматочками. Зверху посипати посіченою зеленню.

04

Далі шар картоплі. Для заливки збити яйця з молоком.

05

Посолити, поперчити і добре перемішати. Залити запіканку збитими яйцями.

06

Поставити запіканку в духовку на 30 хвилин. На великій тертці натерти сир і посипати запіканку зверху, знову поставити в духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився і зарум'янився.

07

Зверху можна посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв