Запечена картопля по-естонськи - Image

Запечена картопля по-естонськи

Кількість порцій: 10Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Про кулінарні переваги картоплі знають, мабуть, усі. Вона смачна, калорійна, добре засвоюється, її можна варити, смажити, тушкувати, запікати, вживати окремо або з іншими продуктами, створюючи найрізноманітніші поєднання. Картоплю називають "другим хлібом", і люди з різними кулінарними вподобаннями вживають її в їжу на всій земній кулі. Навіть якщо вживати її щодня, вона ніколи не набридає. Це відбувається багато в чому тому, що готувати картоплю можна щоразу по-різному. Запропонований рецепт - запечена картопля по-естонськи внесе різноманітність у приготування улюбленого всіма продукту.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

10 шт.

Часник

6 зубчиків

Масло вершкове домашнє

3 ст. л.

Петрушка 70г

за смаком

Кріп 70г

за смаком

Борошно 7 1кг

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити і помити. Посипати борошном, щоб вийшла скоринка. Скласти картоплю в борошні на деко, змащене олією.

02

Запікати картоплю до готовності в духовці.

03

Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібними шматочками. Змішати часник, сіль і вершкове масло.

04

Зелень дрібно посікти. Додати до часникового масла. Перемішати. Заправку подавати окремо або зробити в середині картоплі поглиблення, наповнити його вершковою заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв