Запечені свинячі відбивні - Image

Запечені свинячі відбивні

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.

Продукти для рецепту

Гірчиця ВХС Вінницька 125г
16.49

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

125 г

Інгредієнти

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

1 ст. л.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

2 шт.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ст. л.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

2 ст. л.

Відбивна свиняча на кістці

4 шт.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Сметана ХМЗ 20%

1 ст. л.

Сіль Єгипет

1 щіпка

Спеція Перець чорний мелений

1 щіпка

Естрагон бокс 50г

3 гілочки

Етапи приготування

01

Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.

02

Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.

03

Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.

04

Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

05

Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв