
Запечені свинячі відбивні
"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Відбивна свиняча на кістці
4 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Естрагон бокс 50г
3 гілочки
Етапи приготування
01
Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.
02
Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.
03
Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.
04
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.
05
Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів