
Яблучні млинці з лимонною цедрою
Традиційно млинці готують на Масляну - свято, пов'язане з проводами зими. Але це не означає, що господині не готують млинці протягом року. У кожної досвідченої господині є свій перевірений рецепт приготування млинців. Запропонований варіант, без сумніву, візьмуть на замітку ті господині, які хочуть внести різноманітність у цю звичну, як здається багатьом, страву. Особливість цих млинців в додаванні в тісто яблучного пюре. Дуже цікавий прийом, чи не так? І зверніть увагу ще на одну деталь: в млинцеве тісто додають лимонну цедру і корицю. До столу яблучні млинці подають гарячими з варенням, джемом або медом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
0,25 ч. л.
Спеція Кориця мелена
0,25 ч. л.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
0,25 ч. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти борошно в миску, додати сіль і розпушувач. Додати цукор, цедру, корицю з ваніллю. Перемішати.
02
Яблука промити, очистити від насіння, нарізати шматками, покласти в блендер, подрібнити в пюре. Додати яблучне пюре в тісто. Перемішати.
03
Білки відокремити від жовтків. Перелити жовтки в миску, додати до них розтоплене вершкове масло. Окремо збити білки. Після чого змішати жовткову і білкову суміші і додати в тісто.
04
Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити млинці до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів