Вермішелева запіканка - Image

Вермішелева запіканка

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Запіканка - страва воістину дуже давня. Вперше її приготували ще в XIX столітті. Спочатку готували її ще в печі, в казаночках. Вона там добре набиралася тепла, хоча і часу це займало досить немало. Зараз, звичайно, в духовці все робиться набагато швидше і легше. Але смак запіканки гірше від цього не став. Тому й існує так багато різних видів цієї страви. Запіканки роблять чи не з усіх продуктів, які існують. От і з'явилася так вермішелева запіканка. Як і всі інші, така запіканка дуже швидко готується і за 40 хвилин у вас на столі смачна і тепла вечерю, який можна доповнити, наприклад, легким салатом чи просто овочами.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
62.90 - 134.00

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г

150 г

Інгредієнти

Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г

300 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

75 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

75-100 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

1 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г

50 г.

Етапи приготування

01

Вермішель відварити і остудити.

02

Яйця збити (не допускаючи виникнення повітряних бульбашок), додати молоко і цукор.

03

Залити яєчною сумішшю вермішель, перемішати.

04

Викласти у форму, змащену маслом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

05

За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв