
Вермішелева запіканка
Запіканка - страва воістину дуже давня. Вперше її приготували ще в XIX столітті. Спочатку готували її ще в печі, в казаночках. Вона там добре набиралася тепла, хоча і часу це займало досить немало. Зараз, звичайно, в духовці все робиться набагато швидше і легше. Але смак запіканки гірше від цього не став. Тому й існує так багато різних видів цієї страви. Запіканки роблять чи не з усіх продуктів, які існують. От і з'явилася так вермішелева запіканка. Як і всі інші, така запіканка дуже швидко готується і за 40 хвилин у вас на столі смачна і тепла вечерю, який можна доповнити, наприклад, легким салатом чи просто овочами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
75 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75-100 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
1 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г
50 г.
Етапи приготування
01
Вермішель відварити і остудити.
02
Яйця збити (не допускаючи виникнення повітряних бульбашок), додати молоко і цукор.
03
Залити яєчною сумішшю вермішель, перемішати.
04
Викласти у форму, змащену маслом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
05
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів