
Гарбузовий джем із хурмою й апельсином
Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!
Інгредієнти
Гарбуз
300 г.
Хурма
3 шт.
Цукор
300 г.
Цедра апельсину
за смаком
Вода
50 мл.
Етапи приготування
01
Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.
02
Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.
03
Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.
04
Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.
05
Закатати, отриманий джем гарячим у банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів