Гарбузовий рулет з сирною начинкою - Image

Гарбузовий рулет з сирною начинкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Мало хто знає, що гарбуз чудово поєднується з сирами. Страви, які мають у своєму складі ці два інгредієнти, виходять гармонійними за смаком і ароматними. Запропонована страва - цікавий варіант рулетика. Ніжний вершковий крем із горіхами просочує гарбузовий корж, підкреслюючи його смак. Вершковий сир і маргарин потрібно викласти з холодильника заздалегідь і дати їм підтанути. Горіхи можете додавати будь-які на Ваш розсуд (кешью, мигдаль, фундук, волоські). Нерівність отриманого рулету акуратно зріжте гострим ножем. Можна присипати страву цукровою пудрою, що залишилася. Перед подачею наріжте рулет на порційні шматочки. Гарбузовий рулет можна зберігати в морозилці до чотирьох місяців.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Гарбуз Хоккайдо

150 г.

Сода харчова 500г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Кориця мелена

за смаком

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Сир вершковий Saint Andre 200г

3,5 ст. л.

Маргарин Olkom столовий 82,2%

1 ч. л.

Горіхи Мигдаль 150г

1 ст. л.

Борошно пшеничне вищий гатунок

2,5 ст. л.

Етапи приготування

01

Змішати в мисці цукор і яйця, збити міксером суміш, поступово додавати 50 г. нарізаного маленькими шматочками очищеного гарбуза.

02

Додати в суміш борошно, сіль, соду, корицю, ретельно перемішати до однорідної маси.

03

Застелити харчовим папером деко для випікання, змастити маслом, викласти тісто на деко, поставити в духовку на 15 хвилин, при температурі 175ºС.

04

Витягнути корж тіста з духовки, присипати цукровою пудрою, перевернути на іншу сторону, поклавши на рушник. Видалити папір з коржа. Присипати пудрою, знову перевернути. Скрутити корж в рулет разом із рушником. Покласти в холодильник на 1 годину, після чого на 15 хвилин в морозильну камеру.

05

Змішати в мисці вершковий сир і маргарин, додати подрібнені горіхи, варений гарбуз, подрібнений в блендері до стану пюре, цукор і цукрову пудру.

06

Витягнути корж, розгорнути його, змастити кремом, знову скрутити в рулет. Зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв