Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти - Image

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти – чудове дієтичне блюдо. Дуже поживний і корисний суп. Ніжне м'ясо теляти насичене мінералами, вітамінами і легкозасвоюваними кислотами. Колір м'яса молодого теляти блідо-рожевий, а запах трохи солодкуватий, що нагадує запах молока. Щоб готове м'ясо легко пережовувалось, різати телятину потрібно тільки поперек волокон. Такий суп рекомендується включати в дитяче меню або в раціон для хворих і літніх людей.

Продукти для рецепту

Шпинат пучок 100г
24.99 - 36.30

Шпинат пучок 100г

100 г

Інгредієнти

Шпинат пучок 100г

140 г.

Картопля фасована

60 г.

Цибуля шалот 250г

20 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Вирізка теляча охолоджена

50 г.

Яйце перепелине 1шт

1 шт.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

100 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

М'ята свіжа пучок 50г

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, крупно нарізати, подрібнити цибулю-шалот. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити картоплю і цибулю-шалот протягом 5 хвилин.

02

Ретельно промити шпинат. Додати в сковороду до картоплі і цибулі, залити бульйоном. Тушкувати до готовності.

03

Перекласти суміш зі сковороди в чашу блендера, подрібнити, процідити. Посолити і поперчити за смаком.

04

М'ясо нарізати маленькими шматочками, додати сіль і перець за смаком, скропити оливковою олією.

05

Яйце підсмажити трохи на оливковій олії на сковороді.

06

При подачі на тарілку покласти вирізку, налити суп, покласти яйце на вирізку, полити трохи оливковою олією і прикрасити м'ятою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв