Свинина у хрусткій скоринці - Image

Свинина у хрусткій скоринці

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Звичайно, великий шматок добре підсмаженого м'яса - це вже їжа, але перетворити його в більш вишукану страву з хрусткою скоринкою і пікантними нотками гірчиці теж не важко. А якщо ще й зробити цю хрустку скоринку - справа хвилини? Тоді ви легко підкорите своєю стравою всіх гостей. Гірчиця зі свининою - чудове поєднання, адже вона додає м'ясу особливий пікантний смак, робить його більш соковитим. А в компанії з легким овочевим салатом він стане Обідом з великої літери. Тим більше, що таку страву можна готувати хоч кожен день - вонв не вимагає особливих зусиль і багато часу.

Інгредієнти

Свинина (філе)

500 г

Яйце

1 шт.

Гірчиця (звичайна або зерниста)

2 ст.л.

Панірувальні сухарі

150 г

Рослинна олія для смаження

5 ст.л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо промити, обсушити і нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, посолити.

02

У мисці злегка збити яйце виделкою, додати гірчицю і ще раз збити.

03

Кожен шматок м'яса опустити в цю суміш, після чого обваляти в панірувальних сухарях.

04

Потім обсмажити м'ясо 10 хвилин на розігрітій олії. Після чого перевернути і смажити з іншого боку ще 10 хвилин. Дати стекти зайвому жиру і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина у хрусткій скоринці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua