Свєкольник з хлібним квасом - Image

Свєкольник з хлібним квасом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Як добре влітку втамувати спрагу хлібним квасом! Не менш приємно в жаркий літній день, коли не хочеться гарячих перших страв, приготувати для домашніх свекольник із хлібним квасом. Переваги цієї страви - вона проста в приготуванні, легка, малокалорійна. А корисність для людського організму страв, приготованих з буряка, ніхто не ставить під сумнів. Цей звичайний, нічим не примітний для багатьох коренеплід - просто джерело корисних речовин. Крім того, в цьому рецепті буряк гармонійно поєднується з іншими не менш корисними інгредієнтами: морквою, огірками, цибулею і зеленню. Витративши порівняно небагато часу, Ви приготуєте дуже смачний холодний літній суп.

Інгредієнти

Квас хлібний

1 л.

Буряк

600 г.

Морква

50 г.

Огірки

200 г.

Цибуля зелена

100 г.

Яйце куряче

2 шт.

Сметана

за смаком

Цукор

за смаком

Сіль

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Кріп

за смаком

Петрушка

за смаком

Зелень селери

за смаком

Етапи приготування

01

Буряк нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити водою, додати оцет, тушкувати протягом 20-30 хвилин при закритій кришці.

02

Моркву відварити, остудити і нарізати. Додати в каструлю з буряком. Огірки очистити від шкірки і нарізати, також додати до буряка.

03

Розтерти з сіллю нарізану цибулю. Відварити яйця круто. Цибулю з яйцями додати в суп. Влити в каструлю квас, заправити сіллю і цукром, а також подрібненою петрушкою, селерою та кропом. Подавати зі сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свєкольник з хлібним квасом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua