
Суп-пюре з кабачками і кольоровою капустою
Дуже простий рецепт легкого супу-пюре з кабачками і кольоровою капустою припаде до душі навіть самим вибагливим поціновувачам смаку. Ніжна, кремоподібна консистенція сподобається навіть самим маленьким дітям. До того ж, блюдо абсолютно корисне, адже овочі та зелень, що входять його до складу, багаті життєво важливими вітамінами. І дієтичне – при приготуванні супу використовується овочевий бульйон. Експериментуйте, замість кольорової капусти використовуйте броколі, а кабачки замініть на цукіні. Якщо блендера немає, можна перетерти зварені овочі через сито. Крім зелені, при подачі суп можна присипати сухариками або тертим сиром.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
500 г.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
500 г.
Морква
150 г.
Цибуля
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати дрібно цибулю, кабачки порізати дрібними кубиками.
02
Натерти моркву на середній тертці.
03
Цвітну капусту розібрати на суцвіття.
04
У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і смажити разом протягом 7 хвилин.
05
Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.
06
Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі.Варити протягом 20 хвилин.
07
Готові овочі покласти в блендер і додати трохи бульйону. Подрібнити.
08
У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі.
09
Прикрасити зеленню за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів