
Суфле з курячої грудинки
Суфле - страва, яка прийшла до нас із французької кухні. Слово "суфле" перекладається із французької мови як "повітряний". Ця якість суфле - повітряність досягається завдяки додаванню в страву збитих яєчних білків. Суфле можна умовно розділити на два види: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване суфле готується з курячої грудки з додаванням хліба, вимоченого в молоці. Порада: формочки для запікання заповнюйте не повністю, так як суфле збільшиться в обсягах. Суфле може "опуститися" від зміни температури, тому намагайтеся не відкривати духовку. Подавати приготовану страву можна як холодною, так і гарячою.
Інгредієнти
Куряча грудинка
1 шт.
Яйце
1 шт.
Молоко
100 мл.
Сіль
за смаком
Хліб
1 шматок
Етапи приготування
01
Хліб замочити в молоці на 5 хвилин.
02
Куряче філе нарізати на шматочки, додати яєчний жовток і сіль, подрібнити в блендері.
03
Хліб віджати від молока, додати у фарш і знову перемішати.
04
Білок збити до стійкої піни. Додати до фаршу і акуратно перемішати.
05
Викласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів