"Спиральки" - Image

"Спиральки"

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт прекрасної закуски. Така закуска дуже добре прийдеться на святковий стіл. Адже, виглядає вона дійсно дуже ошатно, красиво, яскраво і святково. До того ж, все що так красиво виглядає нам завжди хочеться з'їсти. Буває, звичайно навпаки, що здавалося б гарна страва - спробували, а виявилося не так як ми думали, не зовсім смачно. Але, будьте впевнені, такого не станеться у випадку із "Спіральками". У цій страві все дуже продумано і всі інгредієнти досить тонко між собою поєднуються. Тому смак у нашої закуски буде дуже приємний. А болгарський перець додасть цьому смаку пікантності. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове 1000г
135.90 - 178.80

Тісто Рудь листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове 1000г

500 г.

Перець Болгарський

450 г.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

200 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

200 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Шинку і сир порізати кубиками.

02

Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.

03

Змішати сир, шинку і перець.

04

Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.

05

Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.

06

Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.

07

Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.

08

Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв