
Салат «Сомбреро»
Пропонований іспанський салатик на наше з Вами здивування названий на честь мексиканського національного головного убору – соломиного капелюха сомбреро. Чому саме так – історія, на жаль, замовчує. Однак є припущення: завдяки своєму ефектному і строкатому вигляу страва має якусь схожість з яскравим мексиканським капелюхом, який, до речі, має іспанські корені. У першу чергу, «Сомбреро» високо цінують завдяки неповторному поєднанню апетитного соковитого м'яса, солодких овочів і бобових. Такий колоритний і смачний салат стане гідною прикрасою Вашого святкового столу і приведе в захват всіх гостей. Не дивлячись на свою легкість (в салаті не використовується майонез), він досить ситний і поживний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Перець Каппа солодкий
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
60 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
160 г.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
100 г.
Салат Грецький
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
40 мл.
Етапи приготування
01
Шинку нарізати кубиками або соломкою. З кукурудзи і горошку злити рідину. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів