Листкові смужки з кавовим кремом - Image

Листкові смужки з кавовим кремом

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Листкові смужки з кавовим кремом – вишуканий десерт, до складу якого входить найніжніший крем з коньяком, який, у свою чергу, надає випічці багатий смак кори деревного дуба і смолистий аромат. Спробуйте додати бренді замість коньяку. Листкові смужки знизу і зверху покривають кавовий крем. Рекомендується залишити приготовану страву на годину в холодильнику. Завдяки цьому крем просочить слойки своїм насиченим кавово-коньячним смаком, після чого стане густим і не буде розтікатися. Таку страву безсумнівно можна віднести до категорії «для дорослих».

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове 1000г
135.90 - 178.80

Тісто Рудь листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове 1000г

450 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

40 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

260 мл.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Цукрова пудра Aro 250г

4 ст. л.

Коньяк Frapin 40% 0,7л

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Змастити деко холодною водою, викласти на деко смужки тіста, дати їм час відтанути протягом 10 хвилин. Після, деко поставити в розігріту до 200°C духовку, випікати протягом 15 хвилин.

02

Зварити каву. Відокремити жовтки, вилити їх в миску, розтерти з цукром. Вмішати в суміш борошно, ретельно перемішати, влити сюди ж теплу каву.

03

Влити молоко в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти молоко, після, поступово вливати в молоко суміш з миски, змішувати до загустіння.

04

В окремій мисці змішати вершкове масло кімнатної температури, додати половину цукрової пудри, перемішати. Додати в масляну суміш крем з каструлі, перемішати, в кінці додати коньяк.

05

Готові смужки тіста розрізати по горизонталі, як булочки. Нижню половину змастити кремом, накрити верхньою. Перед подачею присипати зверху цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв