Вершкове "пиво" - Image

Вершкове "пиво"

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Головним складовим такого незвичайного виду пива є ель. Це такий вид пива, при якому відбувається швидке бродіння при високій температурі. З'явився він вперше в Англії досить давно, десь в XV столітті, а аналогічний варіант без хмелю варили ще раніше. Ель потрібен в пиві для того, щоб надати пиву гірчинку, щоб збалансувати смак. Слово "ель" етимологічно досить давнє і ймовірно означає "сп'яніння". І дійсно, він надає напою легкий відтінок алкоголю. Вершкове пиво досить незвичайне своїм складом. Але саме вершки роблять цей напій достатньо ніжним. Якщо ви хочете здивувати своїх друзів на вечірці, вам це вдасться зробити з вершковим пивом.

Продукти для рецепту

Пиво AltBier Голден Ель світле кегове 6,5% 475мл
42.50

Пиво AltBier Голден Ель світле кегове 6,5% 475мл

475 мл

Інгредієнти

Пиво AltBier Голден Ель світле кегове 6,5% 475мл

1000 мл.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

4 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 ст. л.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Спеція Горіх мускатний мелений

щіпка

Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г

щіпка

Спеція Гвоздика мелена

щіпка

Етапи приготування

01

Вилити ель в каструлю і всипати мускатний горіх, імбир і гвоздику, постійно помішуючи. Повільно розігріти, поки суміш не стане теплою.

02

Добре збити жовтки з цукром.

03

Коли суміш елю і прянощів стане теплою, додати збиті жовтки і продовжувати нагрівати, постійно помішуючи, до тих пір, поки рідина не почне густіти. Сильно нагрівати не можна, інакше жовтки перетворяться на яєчню. Пару хвилин так гріти.

04

Потім зняти з вогню і додати масло, збивати, поки масло повністю не розійдеться.

05

Вспінити за допомогою маленької збивачки молока для кави та капучіно і розлити в чашки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв