
Вершкове "пиво"
Головним складовим такого незвичайного виду пива є ель. Це такий вид пива, при якому відбувається швидке бродіння при високій температурі. З'явився він вперше в Англії досить давно, десь в XV столітті, а аналогічний варіант без хмелю варили ще раніше. Ель потрібен в пиві для того, щоб надати пиву гірчинку, щоб збалансувати смак. Слово "ель" етимологічно досить давнє і ймовірно означає "сп'яніння". І дійсно, він надає напою легкий відтінок алкоголю. Вершкове пиво досить незвичайне своїм складом. Але саме вершки роблять цей напій достатньо ніжним. Якщо ви хочете здивувати своїх друзів на вечірці, вам це вдасться зробити з вершковим пивом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво AltBier Голден Ель світле кегове 6,5% 475мл
1000 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
щіпка
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
щіпка
Спеція Гвоздика мелена
щіпка
Етапи приготування
01
Вилити ель в каструлю і всипати мускатний горіх, імбир і гвоздику, постійно помішуючи. Повільно розігріти, поки суміш не стане теплою.
02
Добре збити жовтки з цукром.
03
Коли суміш елю і прянощів стане теплою, додати збиті жовтки і продовжувати нагрівати, постійно помішуючи, до тих пір, поки рідина не почне густіти. Сильно нагрівати не можна, інакше жовтки перетворяться на яєчню. Пару хвилин так гріти.
04
Потім зняти з вогню і додати масло, збивати, поки масло повністю не розійдеться.
05
Вспінити за допомогою маленької збивачки молока для кави та капучіно і розлити в чашки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів