Печериці з мідіями у вершках - Image

Печериці з мідіями у вершках

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Печериці з мідіями у вершках – воістину геніальна страва. Готується в лічені хвилини, а тому стане Вашою кулінарною паличкою-виручалочкою в тих випадках, коли потрібно швидко створити що-небудь смачненьке і вишукане до святкового столу. Особливих інгредієнтів страва не вимагає, якщо, звичайно, в морозильнику томно чекає своєї щасливої долі пачка заморожених мідій. А смак – божественний, досконалий. Любителі морепродуктів гідно оцінять цей делікатес. До речі, він складе прекрасну компанію італійській пасті або рису. Обов'язково полийте гарнір вершковим соусом-підливою, який дбайливо ввібрав в себе сік морепродуктів, грибочків і пряний аромат чебрецю. Приємного Вам апетиту.

Продукти для рецепту

Печериці Українські Печериці Кремові 500г
135.00

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

500 г

Інгредієнти

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

300 г.

Мідії пікантні

300 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Цибуля

1 шт.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

1 гілочка

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

Печериці промити, нарізати пластинками. Цибулю нарізати кубиками.

02

Гілочку сушеного чебрецю прогріти в олії на сковорідці. Разом з чебрецем обсмажити до прозорості цибулю. Гілочку вийняти.

03

Додати на сковороду подрібнені гриби. Перемішати, на великому вогні обсмажити все разом 3 хвилини.

04

Додати мідії, перемішати, обсмажити все разом 5 хвилин.

05

Влити вершки. Довести до кипіння. Додати сіль і перець. Перемішати. Залишити на невеликому вогні під кришкою на 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв