
Слабосолена скумбрія
Слабосолона скумбрія легко стане вашою улюбленою закускою в будь-яку пору року, особливо в холодну. Завдяки картоплі це блюдо цілком може служити в якості самостійного, а не просто закускою. Нагадаємо вам, що скумбрія містить нікотинову кислоту і вітамін D, які допоможуть в оздоровленні кісток, нервової системи та шкіри. Проста на перший погляд страва стане відмінною прикрасою святкового столу. Адже яке російське чи українське застілля обходиться без оселедця? Ви можете проявити фантазію і замінити звичний оселедець такою от слабосоленою скумбрією. Здивуйте ваших гостей, адже це так легко.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе скумбрії гриль
1 кг.
Картопля молода
800 г.
Цибуля червона
5 шт.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
4 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
4 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Кріп 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно взяти філе риби та натерти його сумішшю цукру і солі, покласти в миску, накрити плівкою і залишити в холодильнику на добу.
02
Потім відварити картоплю. Після того, як вода закипить, картоплю варити ще близько п'ятнадцяти хвилин до готовності.
03
В цей час змішати винний оцет і лимонний сік. Цибулю нарізати тонкими півкільцями і залишити маринуватися в цій суміші до подачі. З каструлі з картоплею злити воду і відразу покласти вершкове масло, добре перемішати.
04
Рибу нарізати скибочками товщиною близько двох сантиметрів, викласти на тарілку разом з цибулею і картоплею, прикрасити кропом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів