Сальса з авокадо і сиром фета - Image

Сальса з авокадо і сиром фета

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ні-ні, ви не помилилися. Це дійсно кулінарний сайт, це не уроки латино-американських та інших танців. І хоча у багатьох сальса асоціюється з танцями, все ж сьогодні ми будемо говорити про страви. Взагалі, сальса - це типовий мексиканський соус. Як і всі латинське, він досить гострий . Найчастіше сальсу роблять із відварених або тушкованих томатів з чилі і різними запашними травами. У нашому варіанті можна ще додати сир, часник і авокадо для більш насиченого смаку. Після того, як соус настоїться, він буде ще набагато смачнішим. Подавати можна не тільки з чіпсами, хоча з ними соус дуже смачний. Можна подавати навіть з гарнірами.

Продукти для рецепту

Помідори рожеві фасовка
89.10 - 113.40

Помідори рожеві фасовка

за 1 кг

Інгредієнти

Помідори рожеві фасовка

4 шт.

Цибуля червона

0,5 шт.

Часник

2 шт.

Авокадо 500г

2 шт.

Сир Фета Світ Сир 45%

150 г.

Петрушка 70г

1 ст. л.

Оцет Mengazzoli винний червоний 1л

3 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г

0,5 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Овочі нарізати кубиками, сир також подрібнити кубиками.

02

У миску висипати помідори, цибулю, часник, авокадо. Змішати суміш у мисці з петрушкою, орегано, олією і оцтом. Залишити настоятися протягом 2-6 годин.

03

Подавати з чіпсами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв