Сьомга у вершковому соусі - Image

Сьомга у вершковому соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Неймовірно смачна, ароматна і ефектна страва для Вашого святкового застілля – сьомга у вершковому соусі. До того ж і дуже корисна: ця червона делікатесна рибка містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому сповільнюються процеси старіння шкіри. Ще й приготована на пару. У поєднанні з вершками, зеленню і ароматними спеціями філе сьомги стає дуже ніжним, м'яким і соковитим. Любителям страв погостріше можна додати більшу кількість карі і чорного меленого перцю. І наостанок важлива порада: для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж же час корисної, дієтичної сьомги, необхідно скропити її свіжовичавленим лимонним соком, який грає роль маринаду.

Продукти для рецепту

Сьомга шматок
499.00 - 537.00

Сьомга шматок

за 1 кг

Інгредієнти

Сьомга шматок

600 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Карі Carmencita 40г

5 г.

Кріп 70г

20 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, нарізати на шматочки (можна взяти стейки). Покласти рибу в пароварку і готувати близько 10-15 хвилин до злегка рожевого кольору. Кріп помити, просушити і подрібнити.

02

Вершки нагріти в сотейнику, додати карі, сіль, перець і кріп. На маленькому вогні варити 3 хвилини. Сьомгу покласти на тарілки, посолити за смаком, полити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв